Nemrut’ta Engellilerle Zirvedeyiz 07 Temmuz 2019, Pazar


Adıyaman Nemrut Rotary Kulübünün geleneksel hale getirdiği ULUSLARARASI ROTARY ENGELLİLERLE ZİRVEDE

22. Kez “Nemrut’a Tırmanıyoruz” sloganı ile bu dönem 23-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi. Aynı zamanda projenin 22. yılı nedeniyle POLİO DAY-ROTARY DAY kutlamaları da Adıymana merkezde yapıldı ve bu kez çok farklı ülkelerden Rotaryen dostlarımız da bizimle birlikteydi.

Biz de canlı dönemimizde bu yıl bu proje katılımını kulüp gezisine dönüştürdük.

Samsun Rotary Kulüp Dönem Başkanımız Rtn.Ayşe Mine Ergun liderliğinde, Amerika’dan gelen dostluk değişim ekibimiz, Canik Rotary Kulübü ve Amasya Yeşilırmak Rotary Kulübünden bize katılan dostlarımızla birlikte tam 28 kişi Adıyaman Nemrut’taydık. Proje sırasında Adıyaman Valimiz Sn. Mahmut Çuhadar, Kahta Kaymakamımız Sn. Selami Korkutata ve 2430 Bölge Dönem Guvernörümüz Rtn. Emre Öztürk ile biraraya geldik. Hemşehrimiz olan Mahmut Valimizin Adıyaman’da Adıyamanlıların kalbinde büyük bir yeri olduğunu gördük, kendisine duyulan sevgi Samsunlu olarak bizleri çok mutlu etti. Sayın Valimize bizlere gösterdiği dostluktan dolayı teşekkür ederiz.

Nemrut zirvenin büyüleyici atmosferinde sanatçı Jamal Aliyev’in muhteşem müziği eşliğinde engellilerle dostlarımızla kol kola unutulmaz anlar yaşadık. Ayrıca Adıyaman’ı adeta karış karış gezdiğimiz gezimiz dostluklarımızın pekişmesini, canlı dönemin heyecanını bir kez daha heğ beraber yaşamamızı sağladı. Gezimizin sonunda katılan tüm üye ve eşlerimiz, iyi ki bu projeye katıldık dediler ve yepyeni geziler için capcanlı bir şekilde beklemede olduklarını dile getirdiler.

Habere Ait Diğer Resimler