DOSTLUK DEĞİŞİM EKİBİ SAMSUN’DA - AMERİKA D. 7680 KUZEY CAROLINA 01 Ocak 1970, Perşembe


Uluslararası Rotary 7680 Bölge ABD Kuzey Carolina Eyaletinden gelen dostluk değişim ekibini SAMSUN ROTARY kulübü olarak Samsun’umuzda misafir ettik.

3 gün boyunca Samsun şehrimizin güzelliklerini kendilerine gösterdik, resmi toplantımızda bayrak değişim törenimizi gerçekleştirdik, dostluklarımızı pekiştirdik, Rotary ile hayal ettik ve uluslararası dostluklarımızla Rotary ile gerçekleştirmek üzere kararlar aldık. Dünyanın en büyük hizmet temelli sivil toplum kuruluşu olan Rotary dünyayı birleştiriyor! 3 gün boyunca misafirlerimizi Rotaryen dostlarımız evlerinde ağırladı, onlara Samsun’un tarihi, kültürel ve turistik noktalarını gezdirdik, Dostluk Panayırımıza  katıldılar, resmi toplantımızda şehirlerini kulüplerini bizlere tanıttılar, bayrak değişimi gerçekleştirdik ve Samsun’dan unutulmaz anılarla onları Adıyaman Nemrut’a projesine uğurladık.

Karşılıklı değişim programı kapsamında Kasım ayında Amerika’ya kulübümüzü ve bölgemizi temsilen başkanımız Ayşe Mine Ergun gidiyor olacak, kendisinin de Amerikalı dostlarımızın Samsun’da yaşadığı gibi unutulmaz anılarla Amerika’dan dönmesini temenni ediyoruz.

Habere Ait Diğer Resimler