2 TEMMUZ - ANITKABİR ZİYARETİ VE HEY’CANLI GECE 07 Ocak 2021, Perşembe


Her Temmuz kalbimiz bir başka atar bizim..

Rotary’de yeni bir dönemin başlanngıcı, yeni heyecanlar, yeni görevler, yeni projeler anlamına gelen Temmuz ayı aynı zamanda Türkiye’deki tüm Rotaryen, Rotaract ve Interactlar için ATAMIZIN HUZURUNA ÇIKACAK OLMANIN verdiği gururla taçlanır…

İşte yine bir TEMMUZ ayı daha geldi ve bizler, 2430,2440, 2420 Bölge olarak 2 Temmuz Günü güneşli, çok aydınlık ve çok umut veren bir havada yüzlerce hizmet gönüllüsü, Atatürk sevdalısı ANKARA’DA ANITKABİR’de buluştuk. 3 bölge guvernörleri, 3 bölgeden gelen dönem başkanları, geçmiş ve gelecek dönem guvernörleri, Rotaractörler, Interactörler, üyelerimiz ve eşleri ANITKABİR’de bir aradaydık, yüzlerceydik. Aslanlı Yolda gerçekleştirilen yürüyüş ile başlayan organizasyon, Anıtkabir önündeki askeri tören ve ardından mozoleye çelenk koyma, ve ardından Anıtkabir defterinin Canlı Dönem Guvernörümüz Emre Öztürk tarafından imzalanması ile son buldu. Anıtkabir ziyaretinin devamında Ankara Beysukent Rotary Kulübü’nün ev sahipliğinde yeni dönemin kutlaması niteliğinde HEY’CANLI gece organize edildi. Ankara TED’IN tesislerinde gerçekleşen organizasyonda yeni dönemde canlı bölgemizde görev alacak başkanlar buluştu.

 

Yüzünü hep aydınlığa çeviren, O’nun yolu bizim yolumuz diyen bizler, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün izinden yürümeye, ülkemizin sadece bugünü için değil geleceği için var gücümüzle çalışmaya bir kez daha 2 TEMMUZ günü söz vererek yeni dönemi başlattık. En büyük liderimiz seni Şükranla, minnetle, büyük bir özlemle anıyoruz!

Habere Ait Diğer Resimler